PALE SAM NA SVIJETU: Zvijezda Reala razljutila suigrače, druži se samo s Modrićem, ostale ignorira

Autor: Željka Orešković

Navodno se uopće ne trudi oko druženja s ekipom.

Gareth Bale našao se u nemilosti svojih suigrača iz Reala i to jer se ne želi družiti s njima. Neki tvrde da je dobar samo s našim Lukom Modrićem, a ostalima se to nikako ne sviđa. To je u elisiji El Chiringuito izjavio Eduardo Inda, bivši novinar i urednik El Munda i Marce, te se pozvao na izvor iz svlačionice.

 

“Glavni igrači Real Madrida ljute se na Balea jer ni s kim nema odnos osim s Lukom Modrićem s kojim je igrao u Tottenhamu. Misle da se on uopće ne trudi kako bi se družio s njima”, prenio je Express.

Osim što trenutno suigračima nije nadraža osoba, ni njegov igrački status nije kao prije. Ozljede su mu ozbiljno narušile formu, a napredovali su Isco i Marco Asensio, koji sve češće dobiju prilike umjesto Balea.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.