Oživljavanje karijere: Mario Mandžukić u siječnju seli u Francusku!

Autor:

Mario u sedam utakmica nije zabio niti asistirao za pogodak, što ga dodatno udaljava od prve momčadi, stoga je realno da mu se već sada traži novi klub.

Velika je gužva nastala u napadu Juventusa, a trener Allegri odlučio je kako Mario Mandžukić neće biti udarna igla aktualnog prvaka Italije. Istina, Mario u sedam utakmica nije zabio niti asistirao za pogodak, što ga dodatno udaljava od prve momčadi, stoga je realno da mu se već sada traži novi klub.

Zanimljiva vijest dolazi iz Francuske, renomirani sportski medij L’Equipe navodi kako je menadžer PSG-a Unai Emery odustao od Carlosa Bacce i okrenuo se dovođenju hrvatskog reprezenativca.

Novac naravno nije problem, vlasnik PSG-a ima dubok džep, a jedino što Mandžukića još može ostaviti u Juventusu je povratak u formu i to što je još uvijek u dobrim odnosima s Allegrijem bez obzira na sve. Realno gledajući, ovaj potonji razloga zaista ne bi trebao biti prepreka jer je Mandžukić u godinama i mora gledati gdje će završili karijeru igrajući, a ne grijući klupu.

Autor: