Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Otac Frane Vojkovića: ‘Nisam htio dati dijete u ruke meni nepoznatom menadžeru, Kosa pozivam na detektor laži’

Autor: Bruno Herljević

Ivan Vojković je zbog toga morao noćiti u policiji, a dobio je i zabranu prilaska Kosu na manje od 20 metara i zabranu prilaska njegovom uredu od 50 metara.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos ušao je u žestoku svađu s ocem nogometaša Frane Vojkovića, nakon čega je Kos policiji prijavio cijeli slučaj zbog verbalnih i fizičkih prijetnji. Ivan Vojković je zbog toga morao noćiti u policiji, a dobio je i zabranu prilaska Kosu na manje od 20 metara i zabranu prilaska njegovom uredu od 50 metara.

Po izlasku iz pritvora Vojković je otkrio pozadinu sukoba. “Povod svih naših sastanaka s predsjednikom Kosom je bio njegovo inzistiranje i nagovaranje da moje dijete potpiše za njemu znanog menadžera Vukmiricu, a ja tog čovjeka nisam vidio nikad u životu, rekao je za Dalmatinski portal Ivan Vojković po izlasku iz pritvora.

“Sastanke smo imali isključivo iz tog razloga uz obećanje da će moj sin igrati u prvih 11 ako ga predam tom menadžeru. Na ovom zadnjem sastanku nije se o tome razgovaralo jer nas je bilo više. Jednom prilikom me poslao i kod trenera Pušnika koji mi je rekao da bi mi bilo dobro da dijete predam u ruke tog menadžera iako ga nije imenom spomenuo. Mislim da su u sprezi bili predsjednik i trener” rekao je Vojković uz napomenu da njegov sin i dalje nema menadžera.

“Nemamo, naći ćemo ga. Oni to znaju i vidjeli su da je to roba koju bi mogli unovčiti”, veli Vojković i usput je pozvao Kosa da dođe na detektor laži.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.