FACEBOOK: LUKA MODRIĆ (OFFICIAL)

Ostvarile su se crne prognoze za Real Madrid: Španjolci otkrili koliko će Modrić pauzirati i što će sve propustiti

Autor: Bruno Herljević

Ozljedu je zadobio na utakmici Reala i Malage, a španjolski mediji bili su slobodni donijeti procjenu i prije službene liječničke pretrage.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (31) mogao bi izbivati s nogometnih terena između tri i četiri tjedna zbog ozljede unutarnjeg bedrenog mišića desne noge. Ozljedu je zadobio na utakmici Reala i Malage, a španjolski mediji bili su slobodni donijeti procjenu i prije službene liječničke pretrage.

Modrić je u subotu napustio travnjak Santiago Bernabeua u 78. minuti a zamijenio ga je Mateo Kovačić. Zidane je nakon utakmice na konferenciji za medije otkrio kako Modrić ima fizičkih problema, a klupski glasnogovornik potvrdio je da je riječ o aduktoru desne noge i da će Modrić na pretrage ići u ponedjeljak.

Sportski dnevnici Marca i As pišu u nedjelju kako bi Modrić mogao izbivati s terena između tri i četiri tjedna. Modrić je u lipnju prošle godine na utakmici EP-a protiv Češke imao istu ozljedu pa je pauzirao utakmicu sa Španjolskom, a zaigrao je već protiv Portugala.

Potvrde li liječnici Real Madrida vrijeme oporavka od oko mjesec dana, Modrić će propustiti prvenstvene utakmice protiv Real Sociedada, Celte Vigo i Osasune i uzvratnu utakmicu četvrtfinala španjolskog Kupa Kralja protiv Celte, u kojoj Real na gostovanju lovi zaostatak od 1:2 iz prve utakmice odigrane u Madridu.

Modrić bi se tako trebao vratiti prije prve utakmice osmine finala Lige prvaka 15. veljače kada Real igra protiv Napolija.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.