08.11.2016., Zagreb - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije. Domagoj Vida, Mario Mandzukic, Luka Modric. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Oporavljeni Modrić vodio trening reprezentacije, ali trojica igrača nisu bila prisutna!

Autor: Bruno Herljević

Reprezentacija je u utorak održala trening otvoren za medije, a predvodio ga je Luka Modrić, no, na treningu se nisu pojavila trojica reprezentativaca.

Hrvatska nogometna selekcija u subotu 12. studenoga igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Islanda za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Vatreni su se okupili u Zagrebu gdje će se susret i odigrati, a od ponedjeljka su krenuli s treninzima. Momčadi se pridružio i kapetan Luka Modrić koji se nedavno oporavio od operacije koljena i jednomjesečne pauze.

Reprezentacija je u utorak održala trening otvoren za medije, a predvodio ga je Luka Modrić, no, na treningu se nisu pojavila trojica reprezentativaca. Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Josip Pivarić dobili su poštedu, odnosno, odradili su zatvoreni trening. Vjerojatno je riječ o lakšim ozljedama i trojac bi trebao biti spreman za subotnji ogled s Islandom.

Čačić nažalost neće moći računati na ranije ozljeđene Nikolu Kalinića i Marka Pjacu, te ne Dejana Lovrena koji je tražio izuzeće za oglede s Islandom i Sjevernom Irskom, ali stavio se na raspolaganje za buduće susrete.

Čačić će tako imati gotovo savršen sastav za najteži ogled kvalifikacijske skupine, pa mjesta alibiju zbog ozljeda ne smije biti. Naravno, veliki minus su prazne tribine i manjak navijačke podrške, ali ako je suditi po HNS-ovoj nedavnoj odluci da obustavi prodaja karata hrvatskim navijačima za gostovanje u Sj. Irskoj, prazne tribine mogle bi postati praksa i reprezentativci će se morati naviknuti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.