OPET SU NAS NAJEŽILI: Pogledajte TORCIDINO odavanje počasti VUKOVARU (VIDEO/FOTO)

Autor: Igor Knežević

Kolona u kojoj su se vijorili hrvatski barjaci je stala, zapaljene su svijeće te je tada krenulo gromoglasno skandiranje "Vukovar, Vukovar!" i "Škabrnja, Škabrnja".

I ove godine Splićani i Torcida prisjetili su se žrtve Vukovara, ali i Škabrnje tako što su se uzduž Vukovarske ulice pridružili “Mirnoj koloni sjećanja na žrtve Vukovara”. Nekoliko tisuća građana i navijača Hajduka krenulo je u povorci od križanja Vukovarske ulice i Domovinskog rata pa do križanja s Velebitskom ulicom.

>>> KLUB IZ BIH ponovno ODUŠEVIO porukom za VUKOVAR (FOTO)

U koloni je bilo i ljudi s malom djecom koji su palili brojne svijeće. Na samom križanju kod zgrade Belvederea kolona u kojoj su se vijorili hrvatski barjaci je stala, zapaljene su svijeće te je tada krenulo gromoglasno skandiranje “Vukovar, Vukovar!” i “Škabrnja, Škabrnja”.

“U udžbenicima nećete moći pročitati istinu o Domovinskom ratu, hvala Torcidi što je napravila ove murale pa s njih možete pročitati istinu”, poručili su branitelji okupljenima, govoreći o muralima koji krase zidove uz Vukovarsku ulicu.

Pjevane su i pjesme “Moja Domovina”, “Poljubi zemlju po kojoj hodaš”….

Splićani nikad neće zaboraviti njihove žrtve. Svaka im čast!







Autor:Igor Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.