Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

OPET ĆE BITI DRAME NAKON DERBIJA!? Nećete vjerovati tko sudi utakmicu Hajduka i Dinama

Autor: Bruno Herljević

Možda je malo bezobrazno predviđati sudačke pogreške na najvećem hrvatskom derbiju, onom između Hajduka i Dinama koji se igra u nedjelju u 17 sati na Poljudu, ali što drugo možemo kada je iz kola u kolo sve više grešaka i logika se javlja sama od sebe.

Dinamo u utakmicu s Hajdukom ulazi s pet bodova prednosti, ali znatno poljuljaniji porazom od Osijeka u zadnjem kolu, dok Hajduk ulazi u derbi u sjajnoj formi i vjerojatno će biti nošen golemom podrškom s tribina.

No, ostaje samo nada da sudac Mario Zebec iz Cestice, koji je delegiran na tu utakmicu, neće griješiti i kako će derbi proći bez repova. Sudac Zebec sudio je ove sezone 11 utakmica HNL-a u kojima je pokazao 43 žuta kartona i tri crvena.

Inače, Zebec nije sudio niti jednu utalmicu prvoligašima nakon onog kravala u utakmici Kupa kada je Dinamo dobio Rijeku s 3:0. Tada ga je Matjaž Kek optužio da je režirao cirkus nakon utakmice i da mu se smijao u lice. Zebec je na toj utakmici imao kardinalnih grešaka. Prvo nije dosudio igranje rukom Bradarića, potom je istom igraču nešto kasnije dao nepostojeći drugi žuti karton. Imao je u toj utakmici još grešku kada nije dosudio grubi prekršaj Stojanovića nad Acostyjem, odnosno, dosudio je kontrafaul i dao igraču Rijeke karton.

Hajduku je posljednji put sudio u veljači ove godine u pobjedi 5:0 u Vinkovcima kod Cibalije.

E da, to je isti onaj sudac kojeg je lani torcidaš naganjao s palicom po poljudskom travnjaku…

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.