Robert Anic/Miranda Cikotic/PIXSELL

OPARA OPRAO ŠUKERA! Gradonačelnik Splita istresao dokaze i poručio: ‘On se nama ruga’

Autor: Bruno Herljević

Jasno je poručioŠukeru da se nema namjere sastajati s njim

Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita, poručio je da se šef HNS-a, Davor Šuker, ruga sa Splitom te da se nema namjere sastajati s njim.

Splitski gradonačelnik, odbio je poziv predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza da dođe na sastanak u Zagreb, na kojem bi se razgovaralo o kandidaturi Splita za domaćinstvo europskog Superkupa 2020. godine. Davor Šuker je na sastanak pozvao i predstavnike Hajduka te grada Splita na sastanak u ponedjeljak 18. prosinca, četiri dana prije izborne skupštine HNS-a na kojoj je jedini kandidat za predsjednika.

Iz Hajduka su poručili kako im je cilj konkurirati za kandidaturu domaćinstva UEFA-ina Superkupa, ali da ne žele sastanak sa Šukerom prije izborne skupštine. Krstulović Opara je bio znatno oštriji u svom odgovoru. Jasno je poručioŠukeru da se nema namjere sastajati s njim.

“Što nije proglasio Poljud nacionalnim stadionom kada mu je to nuđeno, onda ne bi trebao ići na ovakve sastanke? Pismo koje je poslao i odmah ga stavio na stranice Saveza dokaz je da mu nije stalo do sastanka, nego ruganja sa Splitom. Da mu je stalo do sastanka s predsjednikom Hajduka i gradonačelnikom drugoga grada, onda bi ga sazvao na vrijeme. Tim više što je UEFA poslala poziv nacionalnim savezima još u ponedjeljak, a on je čekao petak”, rekao je splitski gradonačelnik prenosi Dalmatinski portal.

“Moguća utakmica bi se sad igrala na stadionu za koji je Šuker rekao da nije dobar za hrvatsku reprezentaciju. Što se to promijenilo? Uostalom, neka dođe u Split pregovarati, dugo ga nije bilo”, zaključio je Krstulović Opara.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.