Miro Gabela/Hajduk.hr

Oduševio je Hrvatsku: Najvjerniji navijač Hajduka ispratio momčad na derbi (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

Mladić je to koji živi za Hajduk i može biti uzor svim navijačima. Stoga jedino što možemo reći je - bravo Luka, tako se voli klub!

Hajduk u nedjelju 2. listopada u 17 sati igra na Maksimiru protiv Dinama u najvećem hrvatskom derbiju. ‘Bili’ su u formi i imaju veliku šansu zadati dodatni udarac Dinamu koji je u pet utakmica poražen ček četiri puta. Igrači splitskog kluba već u otputovali u Zagreb, a ispratio ih je Luka Bučević, najvjerniji navijač Hajduka koji boluje od Downowa sindroma.

Podsjetimo, Luku je nedavno nakon visoke pobjede protiv Cibalije, trener Hajduka, Marijan Pušnik, s ostalim igračima odveo prema tribinama s ostalim navijačima koji su ga nagradili gromoglasnim skandiranjem. Potom je 17-godišnji navijač Luka posjetio i trening, a ranije ovoga tjedna gostovao je i u televizijskoj emisiji u kojoj je oduševio cijelu Hrvatsku.

Mladić je to koji živi za Hajduk i može biti uzor svim navijačima. Stoga jedino što možemo reći je – bravo Luka, tako se voli klub!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.