Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Odlazi i kapetan! Domagoj Antolić ide u Belgiju za tri milijuna eura

Autor: Bruno Herljević

Antolić je veznjak u godinama, ima 26 na leđima, a opcija mu je ili ostati u Dinamu i 'fajtati' se s mladim zvijezdama ili početi graditi karijeru u inozemstvu.

Složit će se mnogi kako Antolić možda i nije materijal za kapetana, ali svojim zahvalnim partijama nekako je postao simbol veznog reda Dinama posljednjih godina. Uvijek daje sve od sebe, nekada ga ide, nekada ne ide igra, ali njegovu požrtvovnost silno cijene u Dinamu, zato i jest kapetan. No, neki novi klinci, opasni klinci, kucaju na vrata prve momčadi, a Antoliću je krajnje vrijeme da ode iz Dinama ako želi ostvariti ikakvu inozemnu karijeru. Antolić je veznjak u godinama, ima 26 na leđima, a opcija mu je ili ostati u Dinamu i ‘fajtati’ se s mladim zvijezdama ili početi graditi karijeru u inozemstvu.

I čini se kako kapetan ima dobru priliku. Naime, nekoliko belgijskih portala pojavila se priča kako Anderlecht ima na listi želja baš Domagoja Antolića. Kako su nedavno ostali bez dvojice ponajboljih veznjaka, Denisa Praeta koji je otišao u Sampdoriju i Defoura koji je završio u Burnleyu, tako im nužno treba igrač sredine terena. U Maksimiru se vjerojatno neće buniti na odlazak Antolića jer za njegovo mjesto konkuriraju Pavičić i Knežević, a kapetansku traku može preuzeti Pivarić, Schifo ili pak netko od mlađih, Rog, ako ostane…

Cijena za Antolića kruži negdje oko tri milijuna eura što će vjerojatno zadovoljiti Dinamo, a Anderlechtu neće predstavljati prevelik trošak.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.