epa06396083 FC Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) vies for the ball with Deportivo's Costa Rican Celso Borges during the Spanish First Division League 17th match between FC Barcelona and RC Deportivo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Catalonia, Spain, 17 December 2017. EPA/Enric Fontcuberta

Novi trener ”Barce” Valverde: ”Taj se Rakitić nikad ne gasi”

Autor: Hina, AKK

Barcelona vodi u prvenstvu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Atlético Madrida, a hrvatski reprezentativac ima najviše nastupa za Katalonce od kada je trener postao Valverde

Trener Ernesto Valverde, koji je u srpnju preuzeo klupu Barcelone, smatra da je Ivan Rakitić odigrao važnu ulogu u proteklih šest mjeseci tijekom kojih je katalonski klub napravio veliki korak ka osvajanju španjolskog prvenstva.

“On nam je ogroman faktor u uspostavljanju ravnoteže na terenu. Nikada se ne gasi. Igra polušpicu, veznog na centru… Ove sezone je odličan”, istaknuo je Valverde na konferenciji za medije nakon što je Barcelona u nedjelju sa 5-0 pobijedila Betis u gostima. Rakitić je u 59. minuti zabio gol za 1-0, što mu je treći pogodak ove sezone, a onda je u 68. minuti asistirao Luisu Suárezu za 3-0.

Barcelona vodi u prvenstvu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Atlético Madrida, a hrvatski reprezentativac ima najviše nastupa za Katalonce od kada je trener postao Valverde. Bivši trener Athletic Bilbaa ga je koristio u 34 utakmice, davši mu slobodno jedino protiv trećeligaša Murcije u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala španjolskog kupa.

Autor:Hina, AKK
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.