Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Novi sportski direktor Dinama otkrio: Pjaca je na pragu odlaska, Ćorić i Rog ostaju

Autor: I.Knežević

S obzirom na rečeno, Pjaca 99,9 posto odlazi, dok Ćorić i Rog i dalje čekaju pravu ponudu. U vijestima oko transfera spominjala su se i imena Machada i Soudanija, no Vlak tvrdi da na njih računa za ovu sezonu.

Odlaskom Zorana Mamića u Saudijsku Arabiju otvorilo se mjesto i na funkciji trenera i sportskog direktora Dinama. Na trenersko mjesto sjeo je Cico Kranjčar, a sportski direktor je Marijan Vlak, koji će vršiti i funkciju pomoćnog trenera. Upravo je Vlak otkrio i s kakvim će kadrom Dinamo jurišati ovo ljeto na Ligu prvaka. Piše se kako su na meti brojnih klubova Pjaca, Rog i Ćorić, a Vlak o njihovom odlasku kaže:

“Bio bi to prevelik hendikep i učinit ćemo sve da tako ne bude! Najbliži je odlasku Pjaca, bilo bi sjajno da ga zadržimo do kraja kolovoza. Ali, budite sigurni da odšteta za Pjacu neće biti mala, nećemo ga samo tako (pro)dati…”

S obzirom na rečeno, Pjaca 99,9 posto odlazi, dok Ćorić i Rog i dalje čekaju pravu ponudu. U vijestima oko transfera spominjala su se i imena Machada i Soudanija, no Vlak tvrdi da na njih računa za ovu sezonu.

 

Autor: I.Knežević

ZADNJE VIJESTI