Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

NOVI PROBLEMI U REPREZENTACIJI: Lovren tražio Čačića da ga izbriše s popisa!

Autor:

Hrvatska reprezentacija igra 12. studenog protiv Islanda na praznom Maksimiru vrlo važnu utakmicu za prvo mjesto u skupini, a Lovren je tražio izuzeće, iako igra u sjajnoj formi za Liverpool.

Dejan Lovren zatražio je od izbornika hrvatske nogometne selekcije, Ante Čačića, da ga izbriše s popisa za nadolazeće utakmice, s Islandom u kvalifikacijama za SP u Rusiji i prijateljsku protiv Sjeverne Irske.

Hrvatska reprezentacija igra 12. studenog protiv Islanda na praznom Maksimiru vrlo važnu utakmicu za prvo mjesto u skupini, a Lovren je tražio izuzeće, iako igra u sjajnoj formi za Liverpool. Razlog ovakvog neobičnog zahtjeva nije želio otkriti, ali je, kako prenose Sportske, naglasio da je na raspolaganju za sve buduće oglede.

“Naravno, ja sam i dalje i uvijek ću biti na raspolaganju nacionalnoj vrsti. Uvjeren sam da ću dobrim igrama izboriti pozivnicu za sljedeću reprezentativnu akciju. Razloge zbog kojih sam zamolio izbornika da me oslobodi ove akcije ipak ću zadržati za sebe”, rekao je Lovren.

Lovren je svoju posljednju utakmicu za reprezentaciju odigrao u ožujku ove godine u prijateljskom ogledu protiv Izraela, a nakon toga uslijedio je onaj već dobro poznati incident s Čačićem. Lovren je tada preko medija komentirao sukob s Čačićem, odnosno, pojasnio je kako mu zamjera to što ga je poslao na zagrijavanje, a nije ga uveo u igru. Čačić mu je odgovorio nepozivanjem u reprezentaciju zbog čega je Lovren propustio Euro. Nakon turnira, Lovren se vratio u reprezentaciju bez nekih prevelikih problema, a sada opet nešto nije u redu.

Autor: