acmilan-news.com

Novi obrat u transferu Badelja: Engleski velikan poslao službenu ponudu, ova je do sada najrealnija!

Autor:

Već neko vrijeme Badelj i njegov agent Joksimović, najavljuju odlazak iz Firence, a nedavno su poručili kako bi najradije ostali na apeninskom poluotoku

U tijeku je velika utrka za hrvatskim reprezentativem, Milanom Badeljom. Već neko vrijeme Badelj i njegov agent Joksimović, najavljuju odlazak iz Firence, a nedavno su poručili kako bi najradije ostali na Apeninskom poluotoku, odnosno, kako se Badelj vidi u Milanu kod Vincenza Montelle s kojim je ranije dobro surađivao.

‘Rossoneri’ ga silno trebaju jer im je ozlijeđen motor momčadi Ricardo Montolivo, a tko zna kad će se vratiti i hoće li nastaviti s dobrim partijama. No, Fiorentina je počela stvarati probleme jer je Milan ligaški rival i teško je prepustiti dobrog veznjaka nekome tko vam je izravna konkurencija za vrh tablice. Milanu je račune malo pomrsio i Inter koji također želi Badelja u svojim redovima, ali ni to ne odgovara Fiorentini. Ipak, u cijelu priču umiješala se i treća strana.

Prema pisanjima talijanskih medija, Badelja potražuje i Antonio Conte, odnosno, Chelsea. Pokazivao je interes za Badeljom još ovoga ljeta, a tijekom jeseni šuškalo se kako je Conte osobno došao gledati Badelja u jednoj ligaškoj utakmici, ali konkretnih ponuda nije bilo. Sve do sada.

Jedna od tema dana u talijanskim sportskim medijima jest ponuda Chelseaja za Milana Badelja. Premda se ne zna koliko je Conte ponudio za veznjaka Hrvatske i Viola, ali nagađa se kako Fiorentina traži oko 12 milijuna eura.

Talijani ističu kako je ovaj transfer do sada najizgledniji jer Fiorentina i Chelsea imaju dobre odnose i kako bi ga Conte doveo već prvoga dana zimskog prijelaznog roka.

Autor: