Facebook: Mateo Kovačić (Official)

NOVI MILJENIK MADRIDA: Mateo Kovačić otjerao jednog od najskupljih nogometaša svijeta iz Reala

Autor:

Real djeluje nešto bolje kada u vezi igra Kovačić, a to znači da netko ipak mora ispasti, a ispao je jedan od najskupljih nogometaša svijeta.

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, igra do sada najbolju sezonu karijeri. Konačno se opustio i njegove vještine dolaze do izražaja, a to je primijetio i trener Zidane koji ga uredno uvrštava u prvu momčad. Priznajemo, Real djeluje nešto bolje kada u vezi igra Kovačić, a to znači da netko ipak mora ispasti, a ispao je jedan od najskupljih nogometaša svijeta, Kolumbijac, James Rodriguez.

Doduše nije se Rodriguez naigrao ni prošle sezone kod Zidanea, ali nije ni Kovačić pa se svejedno nametnuo. Stoga, teško je za očekivati da će James dočekati proljeće u Realu, što znači kako bi već na zimskom prijelaznom roku mogao napustiti Madrid. Podsjetimo samo, riječ je o igraču kojeg je Real nakon SP-a u Brazilu platio nestvarnih 75 milijuna eura, a danas je na ivici klupe madridske momčadi, a kamoli nadomak prve momčadi.

Prema pisanjima španjolskih medija, Zidane više vjeruje Kovačiću i Iscu koji se više zalažu na treninzima, ali James odradi svaki drugi ili treći trening na visokoj razini. Uz sve to James često voli popričati s novinarima o svojem statusu, a na svijetu valjda ne postoji niti jedan trener koji to tolerira s osmijehom.

Isto tako James ubire i veliku plaću, a ne pruža baš ništa za uzvrat. Sve su to čimbenici koji će ga vjerojatno preseliti iz Madrida na zimu. Kao nova destinacija spominje se Juventus, ali ako dođe u siječnju ne bi mogao nastupati u Ligi prvaka.

Autor: