Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Nove nevolje za hrvatsku reprezentaciju: Protiv Finske vjerojatno neće igrati Ćorluka!

Autor: Bruno Herljević

Ćorluka se tako pridružio koloniji ozljeđenih reprezentativaca. Izvan pogona za Finsku, s kojom Hrvatska igra u nedjelju, su Modrić, Rakitić, Pjaca, Lovren, Čop je još upitan, a sada je tu i Ćorluka.

Hrvatska nogometna selekcija rutinski je odradila drugo kolo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Čačićevi odabranici svladali su Kosovo s 6:0, a konačno se probudio i Mario Mandžukić koji nije postigao gol u natjecateljskoj utakmici čak 16. mjeseci. Opravdao je Mandžukić Čačićevo povjerenje i hat-trickom najavio povratak u formu.

“Sigurno su Mandžukića dirali svi ti napisi i rasprave treba li igrati i o njegovoj krizi, ali ja sam vjerovao u njega, njegov angažman na svakoj utakmici nije sporan, a on je to vratio”, kazao je Čačić nakon utakmice.

Ipak velika pobjeda donijela je i novi problem Hrvatskoj, a riječ je o ozljedi Vedrana Ćorluke, stupa obrane hrvatske reprezentacije. “Ćorluka je osjećao probleme s aduktorom i djelovao sam preventivno zamijenivši ga u poluvremenu. Nije trenirao s nama nego po posebnom programu i jako je upitan za Finsku, svaki put osjeti bolove u aduktoru i ne može izdržati cijelu utakmicu”, kazao je Čačić.

Ćorluka se tako pridružio koloniji ozljeđenih reprezentativaca. Izvan pogona za Finsku, s kojom Hrvatska igra u nedjelju, su Modrić, Rakitić, Pjaca, Lovren, Čop je još upitan, a sada je tu i Ćorluka. Srećom, mladi stoper Rijeke, Mitrović, pokazao je kako zaslužuje biti u reprezentaciji, a čak je zabio i pogodak. Stoga, riješenje postoji, ali klupa se i dalje prorjeđuje…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.