NOVA EPIZODA BAKE SLIŠKOVIĆA! ‘Fuj… Ma neka me suspendiraju na sto godina. Za njih sam Bog’!

Autor: Bruno Herljević

Strateg Zrinjskog, Blaž Slišković bio je irazito nezadovoljan nakon utakmice i uslijedila je nova epizoda o kojoj sada priča cijela regija.

Momčadi Zrinjskog i Željezničara odigrali su u subotu utakmicu 24. kola BiH Premijer lige i bio je to jedan od luđih derbija posljednjih godina. Sarajevska momčad vodila je s 3:0 do 88. minute, a vjerovali ili ne, domaća momčad do kraja je uspjela zabiti tri boda i na kraju je uspjela izvući remi i održala se na dva boda zaostatka za Željom.

Strateg Zrinjskog, Blaž Slišković bio je irazito nezadovoljan nakon utakmice i uslijedila je nova epizoda o kojoj sada priča cijela regija.

“Neke stvari ne mogu prešutjeti pa makar me istjerali. Ne može pomoćnik signalizirati glavnom sucu penal ako je udaljen 35 metara, a glavni sudac deset od mjesta događaja. Ne može se to događati u našem nogometu i ja ću se boriti protiv toga. Ljudi moji, dok se odluke budu donosile izvan terena, naš nogomet će ići u sto nekih stvari”, bio je Blaž Slišković izvan sebe nakon utakmice.

“Mi se borimo ovdje, tražimo od igrača da dobro igraju, želimo napredak i onda netko to svojim odlukama anulira. Oni su, k’o fol za neki napredak. Ma koji napredak? Prozivam savez i sudačku organizaciju jer oni žele napredak. . Kad budem išao na Grbavicu i imao suđenje 50-50 kakvo oni očekuju ovdje, onda ću nogomet smatrati kvalitetnim. Neka me suspendiraju na sto godina. Ja sam za njih Bog po imenu i po tome kako doprinosim nogometu. Dosta više ovoga. To su neradnici. Samo da im je jesti i da im trbusi rastu. Fuj”, završio je tako Baka.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.