Facebook
Facebook

NOGOMETNI SVIJET NA NOGAMA: Nesmotrena Mourinhova supruga otkrila dobro čuvanu tajnu (FOTO)

Autor:

Noć uoči odlaska na pripreme, Mourinhova supruga objavila je fotografiju koja je zapalila čitav nogometni svijet.

Momčad Manchester Uniteda na čelu s novim menadžerom, Joseom Mourinhom, otputovala je u Peking na pripreme. Ipak, noć uoči odlaska na pripreme, Mourinhova supruga objavila je fotografiju koja je zapalila čitav nogometni svijet.

Vjerovali ili ne, Mathilde je vjerojatno potvrdila najveći transfer u povijesti nogometa, a da o tome nije ni sanjala. Jose se namjestio za fotografiju baš pored ploče s imenima igrača Man Uniteda. Premda je fotografija malo mutna, ogroman broj ljudi tvrdi kako je Mourinho na mjesto centralnog veznog postavio Paula Pogbu, a dio ih pak tvrdi kako je riječ o Juanu Mati, trenutnom igraču Uniteda.

Twitter
Twitter

Podsjetimo, u utorak je talijanskim medijima počela kolati priča kako Pogbu milimetri dijele od povratka u Manchester te kako je Mourinho za potrebe tog transfera pripremio 180 milijuna eura. Čak 120 milijuna dobio bi Juventus za odštetu, a Pogba bi na plaću išlo ostalih 60 milijuna eura.

Paul Pogba već je igrao za United, a napustio ga je 2012. godine kada je odbio potpisati novi ugovor koji mu je nudio Sir Alex Ferguson, pa je bez odštete otišao u Torino. U svega par godina postao je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, nositelj je igre u Juventusu, a uskoro bi mogao postati i rekorder što se tiče odštete i plaće.

>>> JE LI ZAISTA BAŠ TOLIKO VRIJEDAN? Mourinho za veliku zvijezdu daje 180 milijuna eura!

Autor:

ZADNJE VIJESTI