Dalmatinski portal

Nogometaši Osijeka izazvali nered nakon utakmice s Hajdukom: Morala ih razdvajati interventna policija i zaštitari (FOTO)

Autor:

Bilo je tu naguravanja, vike, a intervenirala je čak i interventna policija, a sve je počelo neposredno prije kraja susreta.

Nedugo nakon utakmice 14. kola Prve HNL između Hajduka i Osijeka u kojoj je slavila splitska momčad, izbio je incident ispred svlačionice Osijeka. Bilo je tu naguravanja, vike, a intervenirala je čak i interventna policija, a sve je počelo neposredno prije kraja susreta.

Junak utakmice Marko Futacs zaradio je žuti karton u sudačkoj nadoknadi drugog dijela nakon što je oštro ušao u igrača Osijeka. To se Aljoši Vojnoviću baš i nije svidjelo, odnosno smatrao je kako je kazna preblaga pa je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke. Futacs se vratio pomoći obrani, a Vojnović je namjerno faulirao Mađara. Potom je stvar malo eskalirala, a kako se moglo vidjeti nastavila se i nakon utakmice.

Vojnović se nastavio svađati s gledateljima na zapadnoj tribini, a zamalo je došlo i do fizičkog obračuna. Na koncu ga je jedan od zaštitara ispratio do svlačionice. Igrači Osijeka nisu znali o čemu se radi pa su krenuli pomoći Vojnoviću, a on je tada ipak malo smirio strasti.

No, prema pisanju Dalmatinskog portala, Vojnović je navodno čak udario nogom u stražnjicu jednog od svojih suigrača. Gužva je potrajala koju minutu i onda su Osječani otišli u svoju svlačionicu.

Dalmatinski portal
Dalmatinski portal

Autor:

ZADNJE VIJESTI