Niko Kranjčar nakon treninga morao skupljati lopte

Autor: dnevno.hr

Zadatak je bio da svaki igrač, nakon što mu pomoćni trener doda loptu, mora pogoditi u okvir vrata sa 16 metara, u čemu se hrvatski veznjak pokazao najlošiji.

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar jučer je na treningu Tottenhama dobio za kaznu jedan zanimljiv zadatak. Strijelc pobjedničkog gola protiv Belgije morao je nakon treninga skupljati lopte, jer je bio najslabiji u izvođenju udaraca na gol. Naime, zadatak je bio da svaki igrač, nakon što mu pomoćni trener doda loptu, mora pogoditi u okvir vrata sa 16 metara, u čemu se hrvatski veznjak pokazao najlošiji. Zanimljivo je da su kao posljednja dvojica ostali Niko Kranjčar i Vedran Čorluka, ali je na iznenađenje svih prisutnih Charlie bio precizniji.

Ostatak momčadi Harrya Redknappa silno se zabavljao napucavajući lopte po cijelom terenu, dok ih je neprecizni Kranjčar morao skupljati.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.