Screenshot
Screenshot

Nezaboravna predstava Marijana Pušnika: Na konferenciji se prvo tresao pa prevodio samog sebe (VIDEO)

Autor:

Trener Hajduka priredio je novi zabavni program pred ukrajniskim novinarima.

Nakon bivšeg trenera Damira Burića i njegove staloženosti i mirnoće, novi trener Hajduka, Marijan Pušnik čista je suprotnost. Ono što je Pušnik do sada pokazao navijačima Hajduka jest uglavnom populizam i dodvoravanje Torcdi, uz to u potpunosti je nepredvidiv, što ćete vidjeti u priloženom videu, sklon je teatralnim ispadima i na koncu ga je najbolje opisati kao ‘showmena’.

Naravno, nekima su Pušnikovi ispadi simpatični, a jasno je kako nekim ipak to prenemaganje ide malo i na živce. Za novi zabavni program pobrinuo se na medijskoj konferenciji u Ukrajini koju je održao nedugo nakon što je Hajduk stigao u Oleksandriju gdje u četvrtak u 18 i 30 igra protiv istoimenog kluba.

Govorilo se uoči utakmice kako Hajduk zbog problematičnog transporta do Krivog Roga, odnosno, Oleksandrije, neće moći voditi kompletnu delegaciju na put jer su letjeli čarter letom koji ima limitiran broj putnika na svega nešto manje od četrdeset ljudi. Među njima je bio i prevoditelj, ali Pušnik je odlučio kako mu za ovu medijsku konferenciju neće trebati. Naime, na sva novinarska pitanja Pušnik je odgovarao prvo na hrvatskom jeziku, a potom je samog sebe prevodio na engleski.

Pušnik se toliko uživio u ulogu poliglota da je nakon nekog vremena počeo prvo odgovarati na engleskom pa onda na hrvatskom, a još je uspio u prigovarati prevoditelju. Uz sve to još je stigao održati i malu školu loše glume kada je na početku pressice pokušao dočarati novinarima kako su se igrači tresli nakon dugog puta do Krivog Roga.

Nećemo baš sve prepričati, stoga, sami pogledajte:

Autor:

ZADNJE VIJESTI