Facebook
Facebook

Neymar poludio na novinare: ‘Da imate 24 godine i da zarađujete kao ja i vi bi se tako ponašali’

Autor:

Brazilska i Barcelonina zvijezda bila je poprilično nervozna na prvoj tiskovnoj konferenciji uoči početka OI.

Brazilska nogometna vrsta okupila se u Riju uoči Olimpijskih igara i odradila je prvo druženje s novinarima. Na prvoj medijskoj konferenciji prisustvovao je i trenutno najbolji brazilski nogometaš, Neymar, no, zvijezda Barcelona bila je poprilično neraspoložena i neugodna.

Predstavnik novinara s portala Terra, Silvio Barsetti, postavio je pitanje Neymaru vezano za česta tulumarenja i noćne izlaske s prijateljima i time, s potpunim pravom, doveo u pitanje njegovu predanost reprezentaciji. Naravno, to pitanje nikako nije leglo Neymaru koji je postao nervozan i poprilično grub prema novinaru.

“Kada ćete raditi ovo što ja radim na terenu onda možemo o tome razgovarati. To su moje privatne stvari, ja sam vrlo tiha osoba i ne ludujem. Napravio sam određene pogreške u životu i znam da nisam savršen. Zašto ne bih smio u noćni klub? Smijem i ići ću! Ne vidim gdje je problem?”, ljutito je odgovorio Neymar, ali nije se zaustavio,

“Na travnjaku uvijek dajem sve od sebe. Vaše pitanje je zlobno, a ja sam odgovorio bez trunke zlobe. Da imate 24 godine i da ste osvojili sve što sam ja osvojio i da zarađujete koliko ja zarađujem, zar ne biste bili isti i radili sve što ja radim”, upitao je Neymar novinara, na što je Bersetti ostao bez teksta.

Autor:

ZADNJE VIJESTI