Facebook: Barcelona

NEVJEROJATNO: Barcelona usred sezone zbog prijateljske utakmice mora proputovati više od 10 tisuća kilometara!

Autor: Bruno Herljević

Katalonski div mora odraditi prijateljski susret u Kataru 10. prosinca i to, pazite sada, između dvije utakmice Primere.

Eto što vam sve donese unosni sponzorski ugovor. Nogometaši Barcelona vjerojatno se drže za glavu, kao i cijeli nogometni svijet, jer će u svega tjedan dana morati proputovati više od deset tisuća kilometara.

Katalonski div mora odraditi prijateljski susret u Kataru 10. prosinca i to, pazite sada, između dvije utakmice Primere. Prvo će odigrati gostovanje kod Osasune, zatim idu na put u Dohu gdje će tri dana kasnije igrati protiv Al-Ahlija, da bi onda četiri dana kasnije na Camp Nouu zaigrali s gradskim rivalom Espanyolom.

Pomalo je začuđujuća odluka kluba da baš tada odrade utakmicu u Kataru jer je raspored tada izrazito gust i polusezona se bliži kraju, a zadnje što igračima treba jest putovanje avionom dugo deset tisuća kilometara. No, sponzorski ugovor mora se poštovati i Barca će očito odigrati svoju prvu utakmicu u Kataru u jeku sezone.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.