SCREENSHOT

NEVIĐENI DEBAKL EUROPSKOG VELIKANA: Srušili ih gibraltarski amateri senzacionalnim golom (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Kako bi stvar bila gora igrali su u najjačem sastavu, a amateri su zabili fantastičan pogodak.

Nekadašnji prvak Europe i svakako svjetski poznati velikan, Celtic, izgubio je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka i to od anonimnog amaterskog kluba Lincolna na gostovanju u Gibraltaru. Kako bi tragedija bila još veća Celtic je izašao u najjačem sastavu, a omaleni Lincoln svakako je priredio najveću senzaciju u proteklih nekoliko godina.

Škoti bi glavne krivce mogli tražiti među igračima, ali vjerojatno će sva krivnja spasti na njihova menadžera, Brendana Rodgersa koji je na Otoku ionako na lošem glasu zbog debakla kojeg je priredio Liverpoolu prošle sezone. Omraženi trener tako je startao na najgori mogući način u novom klubu, a ne prođe li sve kako treba u uzvratu, Rodgers bi mogao ekspresno odletjeti s klupe.

Jedini pogodak na utakmici zabio je, također nepoznati, Lee Casciaro u 48. minuti, a iznenadit ćete se kada vidite s kakvom je lakoćom prošao obranu i matirao vratara Celtica. Bio je to zaista sjajan gol.


Lee Casciaro Goal HD – Lincoln Red Imps 1-0… by soccerhub365

Autor:Bruno Herljević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.