Goran Stanzl/PIXSELL

NEVIĐENA HISTERIJA NA KOSOVU ZBOG DOLASKE HRVATSKE: Brzinom munje planulo 17 tisuća karata!

Autor: A.P.

Pošto niti jedan stadion na Kosovu ne ispunjava minimalne Uefine uvjete utakmica između Kosova i Hrvatske igrat će se u Albaniji.

U Albaniji na stadionu Loro Borići u Skadru u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine reprezentacija Kosova ugostit će reprezentaciju Hrvatske. A za utakmicu su u sat vremena planule sve ulaznice, stoga je za pretpostaviti kako će Vatrene dočekati paklena atmosfera jer su u sat vremena planule sve ulaznice za utakmicu!

U prodaju je pušteno 17 tisuća karata koje su prodane u roku od sat vremena. Pošto niti jedan stadion na Kosovu ne ispunjava minimalne Uefine uvjete utakmica između Kosova i Hrvatske igrat će se u Albaniji.

U prvom kolu Kosovo je odigralo 1:1 kod Finske, a istim je rezultatom završila i utakmica Hrvatske i Turske na Maksimiru.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.