Photo: Robert Anic/PIXSELL

NEUGODNA SITUACIJA UOČI FINALA KUPA! Iz Hajduka stigla nova pljuska HNS-u!

Autor: Bruno Herljević

Aktualni prvak Hrvatske, Dinamo i trećeplasirani Hajduk u srijedu igraju finale Kupa Hrvatske u Vinkovcima na stadionu posrnule Cibalije. HNS je odradio kozmetičke promjene vrijedne negdje oko tri milijuna kuna, ulaznice je podijelio uglavnom sponzorima i partnerima, tako da navijača neće biti previše, a samim time ih se neće previše vrijeđati. Vješto su to izbjegli, mora se priznati.

Ipak, novu ‘pljusku’ iz Hajduka nisu mogli izbjeći. Naime, Hajdukova delegacija odbila je zajednički ručak s predstavnicima Dinama i Hrvatskog nogometnog saveza uoči finala Kupa koje se igra u 19 sati.

Hajduk će otići na prijem kod gradonačelnika Ivana Bosančića i žipana Bože Galića, ali neće se družiti s čelnicima i članovima Izvršnog odbora HNS-a, a niti s predstavnicima Dinama, tvrdi to Dalmatinski portal.

Predstavnici Hajduka i nogometaši stigli su u Grad Heroj u ponedjeljak, a utorak su na vinkovačkom stadionu odradili i službeni trening uoči ogleda sa Zagrepčanima.

“Dobar je znak to što iz Grada Heroja idemo u Vinkovce. Vukovar je poseban grad koji je puno dao Hrvatskoj, tu smo pronašli svoju oazu mira i napunili se samopouzdanjem pred derbi. Zaista, to što smo ovdje nam je dodatan impuls za ono što nas čeka. Želimo taj trofej vratiti u Split, a motiva nam ne nedostaje. Ovo su utakmice za koje se živi i naporno trenira tijekom cijele sezone”, rekao je kapetan Hajduka, Nižić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.