Photo: Igor Kralj/PIXSELL

NEOPJEVANI JUNAK POBJEDE NAD ARGENTINOM! Lovren oduševio izjavama nakon utakmice

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska je nadigrala, ma i razbila Argentinu, s 3:0 u drugoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji i time su osigurali plasman u osminu finala.

Junaci i strijelci su bili Ante Rebić, Luka Modrić i Ivan Rakitić, ali neopjevani junak je svakako Dejan Lovren koji je u obje utakmice na SP-u pokazao mirnoću, koncentraciju i liderske sposobnosti.

“Svi su oduševljeni, nismo očekivali ovakav rezultat. Iskreno vjerujemo od početka da možemo daleko jer smo prava ekipa, pokazujemo to izvan terena, a pokazali smo danas i na terenu. Nismo im dali previše mjesta, iskoristili smo naše šanse i pobjeda je zaslužena. Baš mi je drago”, rekao je Dejan Lovren.

“Ja sam uvijek taj koji će dati sve od sebe na terenu za reprezentaciju i klub. Mislim da je došlo vrijeme da pokažemo na terenu da to možemo odraditi, a ne samo kroz priču. Osjeti se samopouzdanje, ali moramo smiriti strasti, idemo korak po korak. Momci su svi na pravom mjestu, to sam govorio i u Liverpoolu u Ligi prvaka, pa smo otišli do kraja. Imam dobar osjećaj i za ovu ekipu”, veli dalje Lovren.

“Idemo protiv Islanda to odraditi, imamo nekih nečistih računa protiv njih. Imamo razloga i želimo uzeti ta tri boda, vidjet ćemo na koga ćemo naletjeti kasnije”, rezimirao je Dejan.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.