Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

(NE)OČEKIVANI INTERES: Mlada zvijezda Hajduka i novi dragulj s Maksimira na meti europskih velikana!

Autor: Bruno Herljević

Dinamo će, bez sumnje, na Knaževiću zaraditi vrtoglavu svotu, dok se za Hajduk ne može nagađati jer oni svoje zvijezde puštaju za nešto siromašnije svote.

Prema pisanjima stranih medija, nekoliko engleskih i njemačkih klubova potražuju usluge mladog Dinamovog veznjaka, Bojana Kneževića, a talijanski velikan Milan navodno je zainteresiran za veznog igrača Hajduka Tomu Bašića.

Bez daljnjega, Bašić i Knežević su fantastični mladi igrači koji imaju važne uloge u prvim momčadima dvaju ponajboljih hrvatskih klubova. Interes stranih klubova baš zbog toga i nije tako neočekivan, Kneževića se tako dovodi u kontekst s Manchester Cityjem, a već ga uspoređuju s tamošnjom zvijezdom Ilkayjem Gundoganom. Knežević ima s Dinamom ugovor do 2020. godine, a iako ima 19 godine za sobom već ima nastup u Ligi prvaka.

Što se tiče mladog Bašića njega je navodno osobno gledao Massimo Mirabelli, sportski direktor Milana i stručnjak za područje takozvanog Balkana. Prije je radio kao skaut Intera, a u klub je doveo Perišića i Brozovića, a planirao je isto i s Tinom Sušićem i Nikolom Vlašiće. Bašić se pak spominje u kontekstu zamijene sadašnjoj velikoj mladoj zvijezdi Manuelu Locatelliju.

Za sada nisu poznate visine odšteta jer je sve još u sferi špekulacija, ali Dinamo će, bez sumnje, na Knaževiću zaraditi vrtoglavu svotu, dok se za Hajduk ne može nagađati jer oni svoje zvijezde puštaju za nešto siromašnije svote.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.