Facebook: Inter

Neočekivana odluka: Inter odlučio o sudbini Marcela Brozovića i Ivana Perišića

Autor: Bruno Herljević

Dogodio se pomalo neočekivana situacija kod raspleta slučaja Marcela Brozovića u Interu.

O odlasku Marcela Brozovića iz Intera govori se već više od pola godine, odnosno od vremena kada je Brozo potpisao za agenciju Doyen Sports, a da se prethodno nije konzultirao s klubom, selilo se svestranog veznjaka u velikane poput Arsenala i Barcelona, ali transferi nikada nisu obavljeni. Neodlučni bivši menadežer Roberto Mancini malo ga je obožavao, malo ga proglašavao viškom, a Brozo je žario i palio terenima. Tradicija Marcelova seljakanja po europskim klubovima nastavila se i u eri novog trenera Franka de Boera, ali dogodio se nagli obrat.

Prema posljednjim vijestima s Apenina, Marcelo Brozović ostaje u Interu. Informacija za sada nisu službene, ali čini se da kvalitetnijih ponuda za Broza nema pa se klub odlučio na potpuni zaokreti i ponuditi Marcelu novi ugovor. Brozović ima postojeći ugovor do 2019. godine, a novi bi bio godinu ili dvije dulji. Što se tiče plaće, Inter nudi oko 2.2 milijuna eura, a Brozović navodno traži oko četiri.

Kako se bliži kraj prijelaznog roka, a ponude još nema, Marcelo bi mogao postati nezadovoljan sveopćom situacijom, stoga je novi ugovor donekle spas i za igrača i za klub jer Brozu ne treba klupa i tribine, a Interu ne treba nezadovoljan igrač s visokom plaćom. Sreća je ta što Brozović odlično igra posljednje vrijeme pa je novi ugovor zapravo solomunsko riješenje dok se Brozo ne proda.

Isto tako, Interu je imperativ zadržati Ivana Perišića, a prema posljednjim informacijama i njemu se sprema novi ugovor. Ipak, Inter, koji je startao porazom u novoj sezoni, treba i pojačanja u napadu je Icardi ne može sve sam. Riješenje su našli i Gabrielu iz Santosa, ali fantastični Gabigol ne želi do zime u Europu. Iznos tog transfera trebao bi biti oko 25 milijuna eura.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.