Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

NEOBIČAN RAZGOVOR KRANJČARA I TOKIĆA: Cico se malo ‘izgubio’ i napravio scenu

Autor:

Kranjčar se trudio medijima objasniti gužvu na vratima Dinama, ali malo se 'izgubio'.

Dinamo je glatko i uvjerljivo dominirao nad gradskom, odnosno, ligaškom filijalom Lokomotivom pobjedivši ih rezultatom 3:1. Lokosi su prvo šokirali Kranjčarove odabranike Fiolićevim golom u 17. minuti, da bi se Modri tada probudili i preko Hodžića (44′, 54′) i Soudanija (29′), kreirali, pomalo očekivani, preokret. Sama utakmice nije toliko iznenadila, ali zato jedna minijatura nakon susreta jest.

Naime, zanimljiva scena odvijala se na medijskoj konferenciji nakon utakmice. Kranjčar se trudio medijima objasniti gužvu na vratima Dinama, ali malo se ‘izgubio’ i napravio neugodnu scenu.

“Ježina je sada naš prvi vratar. Imamo sreću što imamo vratara europskog prvaka, no, nije bio s nama pa je Ježina iskoristio svoju priliku. No, protiv Vardara će Eduardo ipak biti na klupi. Imamo dosta vratarskih rješenja, tu su još Šemper i Livaković”, izjavio je Kranjčar pa je potom malo odlutao. “Tu je još i ovaj novi. Tokiću jel’ on sada naš ili vaš?” pitao je Kranjačar trenera Lokomotive Marija Tokića, prenosi Goal. Riječ je o mladom vrataru Dinama, Danijelu Zagorcu koji je nedavno posuđen Lokomotivi.

Tokić je također bio nesiguran i zbunjen ovim pitanjem pa mu je samo kratko replicirao: “Mislim da je naš”.

 

Autor:

ZADNJE VIJESTI