Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

NEMOGUĆE IH JE PRONAĆI PRETRESOM: Puljani tvrde da Torcida šverca baklje u ‘tjelesnim otvorima’!

Autor:

Istra se svim silama trudila objasniti kako je Torcida uspjela unijeti toliko baklji na teren, a navode kako postoji mogućnost da su navijači Hajduka unijeli baklje na tribine u "tjelesnim otvorima".

Gotovo je još jedno kolo HNL-a, a to znači kako klubovima slijede nove kazne. Istra je tako kažnjena s deset tisuća kuna za utakmicu s Hajdukom, ali klub se nikako ne može pomiriti s tom činjenicom.

Disciplinski sudac kazao je svoje nakon 13. kola Prve HNL, Hajduku već po običaju prima kaznu od 12 tisuća kuna, Dinamo za utakmicu protiv Cibalije 11 tisuća kuna, a sada je kažnjena i Istra s deset tisuća.

Opet, zanimljiv je slučaj s Hajdukom. Splićani su ovoga puta kažnjeni s 12 tisuća kuna, iako su trebali biti kažnjeni s 25 jer su navijači Hajduka recidivisti. No, kako je Istra prodavala karte za utakmicu Hajdukovim navijačima u slobodnoj prodaju, moraju snositi dio odgovornosti, pa je tako Hajduku kazna smanjena za pola.

Istra se svim silama trudila objasniti kako je Torcida uspjela unijeti toliko baklji na teren, a navode kako postoji mogućnost da su navijači Hajduka unijeli baklje na tribine u “tjelesnim otvorima”. Kazali su kako je baklje nemoguće otkriti normalnim pretresom, a vi si sada dajte mašti na volju…

Već se previše puta špekuliralo o ovakvom načinju švercanja baklji na tribine, pa je tako sumnji sve manje.

Autor:

ZADNJE VIJESTI