Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nema mjesta za Schildenfelda: Gordon igra posljednju utakmicu za Dinamo

Autor: Bruno Herljević

Branič Dinama na pragu je odlaska iz kluba, a nova-stara destinacija je Grčka.

Na Dinamovim stoperskim pozicijama zavladala je iznenadna gužva dolaskom Marka Leškovića iz Rijeke i sve boljim nastupima Filipa Benkovića. Sigali je standardni i igra zadovoljavajuće stoga ga ne treba udaljavati iz momčadi, tu je i Taravel te mladi Vinko Soldo koji još čeka na priliku, a Kranjčaru je tako ostao jedan igrač u obrani viška, a to je Gordon Schildenfeld (31) koji je opet upao u lošu formu.

Stoga je logično bilo Schildenfeldu koji je već u odmaklim nogometnim godinama, da potraži novi kluba, a čini se kako ga je već i našao. Naime, Schifo navodno već pregovara s bivšim klubom, Panatihinakosom, a trener Stramaccioni, za razliku od Kranjačra, Gordona očito vidi u prvoj momčadi.

Dinamo na Schildenfeldu neće puno zaraditi, najvjerojatnije kojih milijun eura, ali barem će nanovo osvježiti karijeru u klubu kojeg dobro poznaje.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.