Navijači potpuno razočarani: West Ham će povijesnu utakmicu igrati u preružnom dresu (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

Navijači West Hama s pravom su ogorčeni odabirom dresa.

West Ham se od ove sezone seli s legendarnog Upton parka novi Olimpijski stadion u Londonu, a otvorit će ga u nedjelju prijateljskom utakmicom protiv Juventusa. Baš je tom prigodom klub odlučio momčad obući u novi dres. No, dres je potpuno debakl i navijači su putem društvenih mreža eskpresno izrazili negodovanje.

Dres West Hama inače je obojan u plavo i klaret, odnosno, boju vina, a za ovu priliku odlučili su se za – crninu! Dres izgleda kao obična majica i tradicionalne boje kluba uopće nisu vidljive, zapravo vidi se samo grb kluba i ništa više, čak niti sponzorski logo na prsima. Nejasno je zašto baš crna boja jer čak i originalni prvi dres nije bio crni već tamno plavi, a klaret i plava uvedeni su 1899. godine.

Na svu sreću po navijače, ovaj dres koristit će se samo u utakmici s Juventusom, ali s druge strane to je povijesna utakmica pa navijači imaju razloga negodovati.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.