ibrahimović izjava

Navijači Manchester Uniteda poželjeli Ibrahimoviću epsku dobrodošlicu (VIDEO)

Autor: I.K.

United će Ibri biti osmi klub u karijeri, nakon što je igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i posljednje četiri godine za PSG.

Mediji su mjesecima nagađali gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru, te je sada i službeno potvrđeno, Zlatan je novi igrač Manchester Uniteda. Ibra je na svom službenom Facebook profilu objavio sliku Unitedovog grba uz poruku – vrijeme je da svijet sazna! Zlatanu je ugovor s PSG-om istekao 1. srpnja, a nakon 7 godina ponovno će surađivat s portugalskim stručnjakom Joseom Mourinhom, s kojim je surađivao i u Interu u sezoni 2008./2009.

United će Ibri biti osmi klub u karijeri, nakon što je igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i posljednje četiri godine za PSG.

Navijači Uniteda spremno su dočekali vijest o Ibrinom dolasku, te su napravili nabrijavajući video u kojem su iskoristili izjave iz jedne reklame u kojoj Ibra govori:

“Mislite da sam gotov, da se moja karijera bliži kraju..? Onda me ne poznajete.

Nitko nije vjerovao u mene i cijeli život sam se morao boriti i vjerovati u sebe. Željeli su me slomiti, ali samo su me učinili jačim. Mnogi su me htjeli iskoristiti, ali samo su me napravili pametnijim.

Nisam kao vi, jer nisam vi. Ja sam Zlatan Ibrahimović i tek sam se počeo zagrijavati”.

Autor: I.K.

ZADNJE VIJESTI