Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

NASTAVLJA SE VELIKA ČISTKA U DINAMU: Nakon Peteva i Sammira, klub napušta i dokapetan

Autor: Bruno Herljević

Naime, dolaskom lijevog beka Jana Lecjaksa, postalo je jasno kako će Josip Pivrać, inače standardni reprezentativac kod Čačića, morati preseliti na klupu.

Nakon što su naprasno u jednom danu iz kluba otišli trener Ivajlo Petev i najplaćeniji nogometaš, to jest veliko prošlosezonsko pojačanje, Sammir, Maksimir bi u sljedećim danima trebao napustiti još jedan igrač.

Naime, dolaskom lijevog beka Jana Lecjaksa, postalo je jasno kako će Josip Pivrać, inače standardni reprezentativac kod Čačića, morati preseliti na klupu. Da, malo je neobično da je dovoljno dobar za lijevog beka reprezentacije, a nije dovoljno dobar za Dinamo, no, valjda u Maksimiru znaju što rade.

Uglavnom, dokapetan Dinama, Pivarić, ispao je iz prve momčadi, a kako na klupi sjedi mladi i talentirani Borna Sosa, postalo je ubrzo jasno da se Piva neće baš naigrati. Sosi silno treba minutaža ako Dinamo na njemu misli zaraditi, a Lecjaks se pokazao kao najbolja opcija za prvu momčad, zato je i doveden između ostlaog.

No, pitanje je što će biti s Pivarićem. Ne može se tek tako izbaciti reprezentativca iz prve momčadi, a opet kako je Josipu 28 godina, nije baš da vlada prevelik interes za njegovim uslugama, no, šuška se kako postoji ponuda iz Turske. Doduše, riječ je o jednogodišnjoj posudbi s pravom otkupa, ali sve je bolje od grijanja klupe po HNL-u.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.