Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

NAKON PJACE STVARI NEĆE BITI ISTE: Kranjčar komentirao Ćorićevo nezadovoljstvo i najavio novi sustav

Autor:

Kranjčar je napokon podvukao crtu i komentirao loše stanje u momčadi.

Dinamo je uz dosta sreće i raspoloženog Marka Pjacu svladao skopski Vardar i plasirao se u treće pretkolo Lige prvaka u kojem će igrati protiv neugodnog imenjaka iz Tbilisija. Utakmica s Vardarom pokazala je kako Kranjčar ima još dosta posla. Obrana je imala previše loših trenutaka i slabih reakcija, Ježina je pokazao više nesigurnosti nego sigurnosti, a napad je daleko od efikasnog. Pjaca je izvukao stvar, a sada ostaje veliko pitanje, kako dalje bez Pjace?

Cico razmišlja o uvođenju Brazilca Jonasa i totalnoj promijeni sustava igre.

“Sve je moguće! Odlaskom Pjace naša će se igra svakako promijeniti i moramo pronaći ravnotežu. Zašto ne bismo koristili sustav 4-1-4-1 ili 3-4-1-2? Ima tu raznih inačica igre kojima bismo zadržali sigurnost u obrani, ali i bili opasni prema naprijed. A o Jonasu razmišljam, dobar je igrač”, kazao je Cico Kranjčar za Večernji.

Prepoznao je Cico napokon kako Ježina nije dobar izbor za vrata Dinama.

“Nemamo li sigurnog vratara, momčad postaje nestabilna i nervozna. Ne znam zašto je to tako, možda zbog pritiska stalnih promjena na vratima, ali činjenica je da u ovih nekoliko utakmica Ježina nije bio onako dobar kao što su mi o njemu govorili”, veli Kranjčar.

Otkrio je je li spreman vratiti Eduarda na vrata.

“Mislim da bi mogao biti na golu! No i njega trebam provjeriti, poznajem ga samo na osnovi medijskih napisa i ocjena svojih suradnika, a čuo sam da je i on lani griješio. Nije branio dva mjeseca i to je bila jedina prepreka da već sad nije stao između vratnica”, kaže trener Dinama.

Problem je nastao i s Ćorićem koji je pokazao znakove nezadovoljstva zbog neigranja.

“Nije zadovoljan? Može biti nezadovoljan, logično je to ako nije igrao. Ali nije bilo prostora za njegov ulazak. Očekujem od njega da bude sve bolji i bolji”, kratko je kazao Kranjčar.

Od Hodžića se očekivalo više, taman je proradio, a onda opet zakazao.

“Jedna utakmica ne može igraču promijeniti status. Istina je da smo očekivali više, ali Hodžić nije imao svoj dan”, zaključio je Cico.

Autor:

ZADNJE VIJESTI