NAJSLAVNIJI NOGOMETNI ROBIJAŠ NAŠAO NOVI POSAO: Talijani ga ne žele, pa je prihvatio neobičnu ponudu

Autor: Bruno Herljević

Čovjek koji je dokazano plaćao suce i nogometne dužnosnike u Italiji kako bi Juventus osvajao naslove, vraća se nogometu, ali ovoga put ne u Italiji.

Jedan od najvećih nogometnih ‘robijaša’, Luciana Moggija, čak niti zatvorska kazna nije mogla spriječiti da se vrati nogometu. Čovjek koji je dokazano plaćao suce i nogometne dužnosnike u Italiji kako bi Juventus osvajao naslove, vraća se nogometu, ali ovoga put ne u Italiji.

Naime, nakon što je zamalo uništio talijanskog prvaka svojim prljavim poslovima, 79-godišnji Moggi je prihvatio neobičnu ponudu. Najveći krivac u aferi Calciopoli, zbog kojeg je Juve prebačen u Serie B, nakon petogodišnje zatvorske kazne i doživotne zabrane rada u talijanskom nogometu, dobio je ponudu albanskog kluba Partizani iz Tirane i to na mjestu klupskog savjetnika.

“Sretan sam što sam ovdje. Imam već dosta informacija o klubu i igračima i veselim se poslu”, rekao je Moggi.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.