NAJGORA OBRANA IKAD: Neki bi zbog ovog prekinuli karijeru, a on možda postane prvi vratar Real Madrida (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Ovo je već tko zna koji put da Luca plijeni pažnju medija zbog katastrofalnih reakcija na vratima 'kraljevskog kluba', no, ovoga puta nadmašio je samog sebe.

U Real Madridu prezime Zidane očito otvara sva vrata, a neka i doslovno jer su vrata mlade momčadi Reala otovorena dokle god ih čuva Luca Zidane. Sin legendarnog nogometaša, a danas trenera Galacticosa, Zinedinea Zidanea, brani boje mlade momčadi toga kluba i to poprilično loše. Mlada momčad Reala upisala je pobjedu kod varšavske Legije u juniorskoj Ligi prvaka (2:1), ali utakmicu je obilježio nevjerojatan ‘kiks’ mladog Zidanea.

Ovo je već tko zna koji put da Luca plijeni pažnju medija zbog katastrofalnih reakcija na vratima ‘kraljevskog kluba’, no, ovoga puta nadmašio je samog sebe. U 94. minuti susreta zabio si je autogol kakav se ne može vidjeti na nogometnim travnjacima.

Problem je u tome što Zidane silno forsira mladog Lucu koji očito nije naslijedio očeve nogometne gene, pa tako nije isključivo da Luca uskoro dogura do prve momčadi Reala. Zamislite ga samo na vratima protiv Barcelone…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.