kalinić fiorentina

NAGRADA ZA DOBRE IGRE: Nikola Kalinić prelazi u engleskog prvaka!?

Autor: I.Knežević

Kalinić je prvi dio sezone "eksplodirao" u dresu Fiorentine, a sjajna partija protiv Španjolske kada je zabio gol petom i asistirao Perišiću očito je još više podignula interes za njega.

Otvoren je prijelazni rok, a time i brojna medijska nagađanja oko transfera igrača. Nama zanimljiv svakako je onaj britanskog tabloida Daily Stara koji piše kako je trener engleskog prvaka Leicestera Claudio Ranieri opasno zagrizao za dovođenje napadača hrvatske reprezentacije Nikole Kalinića.

Kalinić je prvi dio sezone “eksplodirao” u dresu Fiorentine, a sjajna partija protiv Španjolske kada je zabio gol petom i asistirao Perišiću očito je još više podignula interes za njega.

Kalinić je prošle sezone u Serie A zabio 12 golova, a posebno se pamti njegov hat-trick koji je zabio velikanu Interu.  Ti su potezi očigledno nagnali Ranierija da se raspita za našeg napadača, a spominje se iznos od čak 18 milijuna eura, s tim da bi Kale zarađivao 120 tisuća euro tjedno. Ako se pokaže istinitim, bio bi to povratak Kalinića u Premiership u kojem je igrao za Blackburn od 2009. do 2011. i u 44 nastupa zabio 7 golova.

Autor: I.Knežević

ZADNJE VIJESTI