Photo: Igor Kralj/PIXSELL

NA PRAGU NOVOG REKORDA! Vatrenom narasla vrijednost na SP-u, klub ga ne da ispod 50 milijuna

Autor: Željka Orešković

Svjetsko prvenstvo mnogim nogometašima prilika je da si podignu cijenu na nogometnoj tržnici, a to je uspjelo baš jednom Vatrenom.

Radi se o igraču Hoffenheima, koji je Mundijal otvorio dobrom igrom, Andreju Kramariću. Ako nastavi jednakim ili boljim tempom, izgledno je da bi mogao promijeniti klub, zbog čega su mu već sada podigli cijenu. Naime, sportski direktor prvoligaša, Alexander Rosen, kazao je kako bi Krama mogao otići samo za više od 50 milijuna eura.

“Ne mogu unaprijed odbaciti neku opciju, ali prošle zime smo imali ponudu iz Italije u visini od 30 milijuna eura, ali tada nismo ni pomišljali na njegovu prodaju. Kada bi u klub stigla ponuda od 50 milijuna eura, ne znam kako bismo reagirali”, natuknuo je Rosen zainteresiranima.

Kramarić je u prošloj sezoni odigrao 42 utakmice za Hoffenheim, u kojima je zabio 13 golova te je svoj klub odveo do Lige prvaka. Među zainteresiranima za Hrvata spominje se Bayern, čiju klupu je preuzeo Niko Kovač. Ako Kramarić stvarno promijeni klub i odšteta za njega bude stvarno 50 milijuna eura ili više, postat će apsolutni rekorder i prestići Matea Kovačića, kojeg je Real platio 31 milijun eura.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.