Facebook

Mourinhova noćna mora tek počinje: Prijeti mu duži izgon s Old Trafforda!

Autor:

Na poluvremenu utakmice s Burnelyjem Mourinho je isključen jer je žestoko prosvjedovao zbog nedosuđena jedanaesterca na Darmianu. Nastavak utakmice odgledao je s tribine, a sada ga čeka teška suspenzija.

Došao je kao spasitelj, dobio je milijune eura za pojačanja, koje je itekako iskoristio, zauzeo je svoj bahati stav i kritizirao na sva zvona, a na kraju se gadno opekao. Reuzultati su razočaravajući, pojačanja ne ispunjavaju očekivanja, a momčad pruža ispodprosječne partije, a samim time i rezultate. To je otprilike suma summarum Mourinhova dosadašnjeg boravka na klupi Manchester Uniteda.

Ogledni primjerak bilo je posljednje kolo Premiershipa u kojem moćni Manchester United na Old Traffordu nije uspio svladati siromašni i majušni Burnley. Uputili su 40-ak udaraca prema golu, ali mrežu nisu pogodili. No, baš bi ta utakmica mogla biti kobna za Mourinha. U trenucima kada se ne zna hoće li dočekati zimu na klupi Uniteda, Mourinho se još mora suočiti sa Engleskim nogometnim savezom.

Naime, na poluvremenu utakmice s Burnelyjem Mourinho je isključen jer je žestoko prosvjedovao zbog nedosuđena jedanaesterca na Darmianu. Nastavak utakmice odgledao je s tribine, a sada ga čeka teška suspenzija.

Prema pisanjima otočkih medija ona će biti rigorozna. Kako ‘Posebni’ i FA imaju svoju povijest incidenata, vjerojatno se ovoga puta neće dobro provesti.

“Joseu Mourinhu prijeti suspenzija na četiri utakmice. Pritom neće moći sjediti na klupi, a dio kazne bi mogao uključivati i zabranu dolaska na stadion. Zbog isključenja protiv Burnleyja, automatski će dobiti jednu utakmicu suspenzije i 8000 funti novčane kazne”, piše The Sun.

Oveći problem za Mourinha predstavlja i činjenica da je protiv njega već u tijeku drugi disciplinski postupak zbog komentiranja suca nedavne utakmice protiv Liverpoola. Očekuje se kako bi Mourinho mogao dobiti i više od jedne utakmice suspenzije, a momčad je u teškoj situaciji, trenutno se nalaze na osmom mjestu Premiershipa, imaju samo četiri pobjede i tek 15 bodova.

Autor:

ZADNJE VIJESTI