MOURINHO SPREMA VELIKU ČISTKU! Evo tko je na listi za odstrijel, a tko će na popisu želja

Autor: HINA/B.H.

Zasad je sigurno da odlaze trojica.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho planira veliko pospremanje u ljetnom prijelaznom roku, pa bi čak deset nogometaša trebalo napustiti Old Trafford, objavili su u utorak britanski mediji.

Zasad je sigurno da odlaze trojica. Veznjak Marouane Fellaini odbio je potpisati novi ugovor i u ljeto će biti slobodan igrač, United će napustiti i 36-godišnji Zlatan Ibrahimović, dok će Michael Carrick okončati igračku karijeru.

Na transfer listi trebali bi se naći braniči Luke Shaw, Chris Smalling, Phil Jones, Daley Blind i Matteo Darmian, te veznjaci Juan Mata i Ander Herrera.

U Mourinhovim planovima za pojačanja su petorica igrača, a među njima je i krilni napadač Real Madrida Gareth Bale. Portugalski trener želi dovesti dvojicu brazilskih veznjaka, 25-godišnjeg Freda iz Šahtara i Williana iz Chelseaja, te dvojicu igrača Tottenhama, stopera Tobyja Alderweirelda i lijevog braniča Dannyja Rosea.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.