Mourinho: Abramovič je sada shvatio da uspjeh ne može kupiti

Autor: G.R.

Inter je, pobijedivši Chelsea, uspio doći do prve gostujuće pobjede u nokaut fazi Lige prvaka nakon deset prethodno neuspješnih pokušaja

Veliki prgavac i još veći strateg, Jose Mourinho, sinoć je ostvario veliku pobjedu na Stamford Bridgeu, gdje je njegov Inter rezultatom 1:0 pobijedio njegov bivši klub Chelsea, i time se plasirao u četvrtfinale nogometne Lige prvaka. Talijani su uspjeli doći do prve gostujuće pobjede u nokaut fazi Lige prvaka nakon deset prethodno neuspješnih pokušaja, ali Mourinho se vratio u svoje nekadašnje dvorište i majstorski nadmudrio talijanskog stratega Carla Ancelottija. Razloga za slavlje ‘The Special One’ imao je još i više, jer je bivšem šefu Romanu Abramoviču još jednom osujetio planove da osvoji najprestižnije europsko natjecanje.

– Roman je vrlo inetligentna osoba koja zna učiti na svojim greškama. Kada je došao u Chelsea mislio je da može novcem kupiti uspjeh, ali sad je naučio da je slavu potrebno puno više – izjavio je Mourinho, koji danas kruh zarađuje kod Massima Morattija, čovjeka kojeg zovu talijanskom replikom Abramoviča.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.