MODRIĆU I DRUŠTVU STIŽU OPASNA POJAČANJA: Pogledajte kako izgleda Realov popis želja!

Autor: Bruno Herljević

Već neko vrijeme su svi svjesni kako Real neće moći u nastavak sezone bez kvalitetnih i gotovih pojačanja

Real Madrid je tekuću sezonu započeo jednako uvjerljivo kao što je završio prošlu kada je uzeo Ligu prvaka i naslov u Primeri. Osvojili su na startu sezone španjolski Superkup i onaj europski, ali nakon toga stvari su krenule nizbrdo i madridska momčad počela je pružati očajne partije koje traju još i danas.

U Primeri Real ima čak deset bodova manje od Barcelone, što neki već sada tumače kao gubitak borbe za naslov, dok je u Ligi prvaka Tottenham završio kao prva momčad skupine dva puta nadigravši aktualnog prvaka.

Već neko vrijeme su svi svjesni kako Real neće moći u nastavak sezone bez kvalitetnih i gotovih pojačanja jer ovoga ljeta se momčad drastično pomladila, ali je ostala bez iskusnih Jamesa, Morate i Pepea.

Španjolski mediji otkrili su Realov popis želja, a on izgleda, kao u dobre stare dane, bombastično. Prvi na popisu je napadač Tottenhama, Harry Kane, a za njega će morati platiti barem sto milijuna eura. Druga želja i Dele Alli, također veznjak Tottenhama, kojeg Zidane izrazito cijeni. Španjolci tvrde kako obojica priželjkuju prelazak u Real.

Velika želja je i dalje David De Gea koji je već jednom potpisao za Real, ali transfer je propao jer se zakasnilo s predajom dokumenata za njegov transfer. Ako će Manchester opet odbijati ponude, moguće je da će se okrenuti Kepi Arrizabalagi, vrataru Bilbaa.

Obranu žele pojačati Marquinhosom, stoperom PSG-a, a riješenje za napad mogao bi biti i Paulo Dybala, ponajbolji igrač Juventusa u kojem navodno vide nasljednika Cristiana Ronalda čije je forma ove sezone u drastičnom padu.

Također, pojedini talijanski i španjolski mediji pišu kako je u igri i Mauro Icardi iz Intera, a cijena za njega također bi premašivala sto milijuna eura.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.