MODRIĆ OSTAJE BEZ TRENERA! Zidane odlazi iz Reala, dobio ponudu koja se ne odbija

Autor: Bruno Herljević

Svjestan je toga i Perez, predsjednik Reala, koji već navodno ima spremnu zamjenu za Zidanea

Katalonski sportski list, Mundo Deportivo, tvrdi kako će Zinedine Zidane na kraju sezone napustiti Real Madrid. Ističu kako je sve izvjesnije da će Zidane od sljedeće godine preuzeti franscusku reprezentaciju.

Mundo Deportivo tvrdi kako bi se to trebalo dogoditi nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon kojeg aktualnom izborniku Didieru Deschampsu istječe ugovor. Deschamps više ne uživa toliku podršku u Francuskoj, a Zidaneu se pak ukazuje puno povjerenje, ako je suditi po anketama.

Francuzi predbaciju aktualnom izborniku da ne zna što će s Mbappeom, Pogbom i Griezmannom, odnosno, da ne zna iskoristiti njihov potencijal te da reprezentacija nije nimalo napredovala od Eura 2016. i da su promjene nužne.

Zidane za sada šuti, ali teško će odbiti poziv nacionalne vrste. Svjestan je toga i Perez, predsjednik Reala, koji već navodno ima spremnu zamjenu za Zidanea. Francuza na klupi Reala trebao bi naslijediti Joachim Low koji vjerojatno napušta klupu Njemačke nakon prvenstva u Rusiji.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.