Modrić sa sinom Ivanom na leđima nakon osvajanja Lige prvaka iskazao žaljenje zbog Atletica (VIDEO)

Autor: I.K.

Modrić je postao drugi Hrvat u povijesti s dva trofeja Lige prvaka, s time da je za razliku od Darija Šimića igrao u oba finala, dok je Šimić oba finala Milana gledao s tribina.

Nakon što je Real na jedanaesterce pobijedio Atletico i stigao do 11. naslova Lige prvaka, Luka Modrić je iskazao žaljenje prema momčadi Diega Simeonea.

“Žao mi je Atletica, ali drago mi je zbog nas. Zaslužili smo pobjedu, ovo je natjecanje Real Madrida. Ovo je Undecima”, poručio je Modrić odmah nakon utakmice.

Inače, Modrić je postao drugi Hrvat u povijesti s dva trofeja Lige prvaka, s time da je za razliku od Darija Šimića igrao u oba finala, dok je Šimić oba finala Milana gledao s tribina.

“Zašto nam pripada ovaj trofej? Zato što je Real najbolji klub na svijetu i zato što smo ostali snažni kad je trebalo”, dodao je Modrić, koji je otkrio i što im je Zidane rekao nakon 90 minuta.

“Rekao nam je da je sada sve na mentalnoj snazi. Da moramo ostati snažni i vjerovati da možemo doći do pobjede i na kraju smo to i napravili. Puno smo patili, ali patili smo kao momčad i na kraju smo ovo završili trijumfom. Vrlo smo sretni i ponosni kao momčad, napravili smo sjajan posao, pokazali karakter i na kraju bili smo mirni kod izvođenja jedanaesteraca.”

San Sirom Modrić se ponosno šetao sa sinom Ivanom na ramenima…

“Ivano uživa jednako kao i vi”, pitao ga je reporter BT Sporta…




“Naravno, naravno…, i njemu je ovo druga titula”, rekao je Luka.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.