Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Modrić je već u teretani: ‘Teško je sada, ali vratit ću se još jači nego prije’

Autor: Bruno Herljević

U nedjelju 1. listopada liječnici Real Madrida odlučili su kako Modrić mora na opreciju koljena, a s terena će zbog toga izbivati najmanje mjesec dana.

Nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogomete reprezentacija, Luka Modrić, vratio se laganim treninzima nakon što je prošle nedjelje operirao hrskavicu koljena. Modrić je već u teretani i poručuje kako će se vratiti jači no ikad.

“Još uvijek je rano, operacija je bila u nedjelju, ali napredujem polako iz dana u dan”, kazao je za klupsku televiziju vozeći bicikl u teretani sportskog centra.

“Teško mi je sada na početku, ali potrebno je dobro odraditi ovo. Nadam se da ću se brzo vratiti i biti snažan kao i prije ili čak još snažniji”, kazao je Modrić.

Koljeno se lijepo oporavlja, a čak više ni ne nosi zavoje.

Podsjetimo, Modrić se ozlijedio 18. rujna u utakmici protiv Espanyola nakon što je na njega grubo startao Diop. Pauzirao je protiv Villarreala, ali onda je odigrao dvije utakmice po 90 minuta protiv Las Palmasa i Borussije.

U nedjelju 1. listopada liječnici Real Madrida odlučili su kako Modrić mora na opreciju koljena, a s terena će zbog toga izbivati najmanje mjesec dana.

Modrić tako neće igrati u sljedećih pet utakmica, a još je upitno hoće li igrati madrdiski derbi protiv Atletica koncem studenog. Isto tako neće ga biti ni u ogledu Hrvatske i Islanda početkom studenog.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.