Facebook
Facebook

MODRI OSTAJU BEZ DRAGULJA: Znači li Ćorićeva gesta nakon utakmice da je završio s Dinamom?

Autor:

Anti Ćoriću baš i nije bilo do slavlja nakon utakmice s Vardarom.

Dinamo je u srijedu 20. srpnja slavio uz nešto sreće protiv Vardara i plasirao se u treće pretkolo Lige prvaka. Nije sve bilo sjajno, obrana je zakazala nekoliko puta, ali Pjaca, koji se ujedno i oprostio od momčadi Modrih, spasio je stvar. Dinamo je slavio rezultatom 3:2 i plasman je vrijedilo proslaviti, ali mladom talentu Anti Ćoriću baš i nije bilo do slavlja.

Naime, odnedavni reprezentativac napustio je Maksimir vidno uzrujan i nervozan promarširavši kraj novinara bez ijedne riječi. Ćorić je prošao kroz mix-zonu i samo odmahivao rukom na pitanja novinara. Zašto je Ćorić opet loše volje dok mu suigrači slave pobjedu, još nije potvrđeno, ali već se može nagađati kako je opet problem u neigranju.

Mladi dragulj je i prošle godine napravio scenu kada mu je bivši trener Mamić davao manju minutažu, a sada je isto napravio i Kranjčar. Ćorić je cijeli susret s Vardarom odgledao s klupe, a Kranjčar je to samo kratko komentirao rekavši kako je on još mlad i kako će sigurno doći njegovo vrijeme. Riječi su to koje svakom mladom nogometašu zvuče kao pljuska, ali Kranjčar je trener i to iskusni trener i s njime nema previše razgovora.

No, kako je Ćorićev status specifičan, ipak je on nakon odlaska Pjace najveća zvijezda kluba, tako bi opet mogao zaprijetiti odlaskom. Dinamo si to u ovome trenutku ne može priuštiti jer adekvatne zamijene za njega nema. Hoće li opet napraviti dramu kao i prošle godine i izvojevati nekim drugim kanalima svoje mjesto u prvoj momčadi tek ćemo vidjeti.

Podsjetimo, Ćorić je prošle jeseni prvo preko društvenih mreža obznanio svijetu kako odlazi iz Dinama, da bi kasnije, samo za odabrane novinare u obiteljskom kafiću rekao kako odlazi iz Dinama. Potom su Mamić naglo izgladili situaciju i Ćorić je ekspresno vraćen u prvi momčad Dinama, a kao nagradu još je poslan i u reprezentaciju na Europsko prvenstvo. Ćorić je sustavno tvrdio kako mu se ne žuri iz Dinama i kako misli ovdje ostati još neko vrijeme, no, sada se čini kako je to vrijeme odlaska naglo došlo.

Autor:

ZADNJE VIJESTI