Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Misterij riješen! Evo zašto je Dinamo povukao trojicu igrača iz mlade reprezentacije…

Autor: Bruno Herljević

Izbornik Gračan ekspresno je poslao pozive Krovinoviću, Brekalu i Mišiću, a kazao je kako ne želi komentirati povlačenje Dinamovaca dok ne stigne liječnička potvrda.

U ponedjeljak se stvorila prava drama oko povlačenja trojice udarnih igrača Dinama iz mlade reprezentacije Hrvatske. Izbornik mlade vrste, Nenad Gračan, otkrio je kako su mu okupljanje otkazali Ante Ćorić, Ivan Fiolić i Domagoj Pavičić, a da su dan prije toga konkurirali za utakmicu s Hajdukom. Dinamo tada nije detaljno objasnio zašto trojac ne može u reprezentaciju, samo je stigla poruka kako su ozlijeđeni.

Izbornik Gračan ekspresno je poslao pozive Krovinoviću, Brekalu i Mišiću, a kazao je kako ne želi komentirati povlačenje Dinamovaca dok ne stigne liječnička potvrda. Iz Dinama su kasnije poručili kako su se Ćorić i Fiolić povrijedili na posljednjem treningu, odnosno, kod Ćorića je u pitanju zglob, a slično je i s Fiolićem. Pavičić pak vuče ozljedu neko vrijeme, odnosno i prije ogleda s Hajdukom.

Utakmica sa Švedskom ključna je za prolaz Hrvatske na Europsko prvenstvo do 21 godine 2017., a na rasporedu je 10. listopada. Gračan još možda može računati da će mu Čačić ustupiti kojeg A reprezentativca nakon što momčad odigra susrete s Kosovom i Finskom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.