HINA/ Miljenko KLEPAC

MIŠKOVIĆU JE TLAK NA DVJESTO! Doznajemo, Kekov miljenik ‘zaribat’ će Rijeku kao i Gavranović!

Autor: Bruno Herljević

Nadamo se samo da Mišković ima živaca za sve te igrice oko transfera jer su ga dvojica ponajboljih već 'zaribala'.

Službeno je, švicarski napadač Mario Gavranović više nije igrač Rijeke. Mario karijeru nastavlja u Dinamu, a o odlasku napadača Rijeke u redove zagrebačkog kluba očitovao se i Srećko Juričić, sportski direktor kluba.

“Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku, to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama”, rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

“Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke”, izjavio je Srećko Juričić.

No, malo je poznato kako navlačenje oko transfera već neko vrijeme traje i s Markom Vešovićem, kojeg potražuje varšavska Legija. Kako doznajemo, Vešović bi također mogao napustiti Rijeku bez odštete. Iako se prvotno nagađalo kako bi Legija mogla dati dva milijuna eura, to bi sve moglo otpasti jer je Vešović odlučio odugovlačiti dovoljno dugo da uđe u zadnjih pola godine ugovora, kada ima pravo otići bez odštete. Odnosno, Rijeka bi mogla simboličnu odštetu od oko 500 tisuća eura, a u tom slučaju Vešović bi otišao odmah, a dogovori li s njima suradnju i odluči preći tek na ljeto, još može pola godine igrati u Rijeci.

Produljenje ugovora s Rijekom, prema svemu sudeći, ne dolazi u obzir, a Vešoviću jedino ovisi što će Rijeka napraviti. Opcije su jednostavne. Rijeka prihvaća simboličnu ponudu i Vešović ide odmah, a to bi možda bila i najbolja. Potom, Vešović ostaje u klubu do kraja sezone i ostavlja Rijeku bez ijednog centa, ali time riskira šestomjeečno sjedenje na tribinama i loš tretmanu klubu. No, ipak, Kekov je miljenik pa možda Slovenac i popusti, ali jedno je sigurno, navijači neće.

Spomenimo još kako bi Rijeka mogla ove zime ostati bez Mišića ili Bradarića jer će Kek jamačno staviti veto na jednog od njih. Ponajbolji stoper Elez je već Hannoverov, vratar Sluga navodno ima ponudu Celtica. Uglavnom, kako se čini bit će prometno na Rujevici ove zime. Nadamo se samo da Mišković ima živaca za sve te igrice oko transfera jer su ga dvojica ponajboljih već ‘zaribala’.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.